عمده ترانزیت کشور مربوط به کالاهای فله و کم‌ارزش و پرحجم است

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: ترانزیت کشور باید به سمت کالاهای باارزش بالا حرکت کند‌.

سید کمال هادیان فر، معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی با بیان ابنکه ترانزیت کل کشور در سال ۱۴۰۲ به ۱۶.۳۴ میلیون تن رسید که رکوردی جدید برای کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: از این میزان ۱۴.۷۵ میلیون تن متعلق به ترانزیت جاده‌ای و ۱.۵۹ میلیون تن متعلق به ترانزیت ریلی است.

وی با بیان اینکه تاکنون انسجام بین سازمانی مطلوبی برای توسعه حوزه ترانزیت شکل نگرفته و سازمان‌های مربوطه باید برای ایجاد این انسجام اقدام کنند، ادامه داد: برای آن که بتوانیم در زمینه ترانزیت قدرت رقابت با سایر کشورها داشته باشیم.

هادیان فر تصریح کرد: از این رو باید هزینه، زمان و ایمنی که از شاخص‌های اصلی ترانزیت است را در نظر بگیریم.

وی ادامه داد: ۱۵ هزار کیلومتر شبکه ریلی در کشور وجود دارد و براین اساس باید برنامه‌ریزی جدی بمنظور توسعه ترانزیت ریلی داشته باشیم و باید به آن جهت حرکت کنیم که کالاهای با ارزش بالا از کشور ترانزیت شود.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: ترانزیت کالاهای فله، کم‌ارزش و پرحجم، بیش از هر چیزی به زیرساخت‌های جاده‌ای و ریلی کشور آسیب می‌رساند و منافع درآمدی چندانی برای کشور ندارد و بروکراسی و فرایندهای کنترلی بیش از حد استاندارد و سلیقه‌ای سبب می‌شود تا صاحبان کالا علاقه چندانی به عبور کالا از ایران را نداشته باشند؛ چرا که تجار تنها هزینه و زمان را برای ترانزیت در نظر می‌گیرند.

نام :*
پست الکترونیک :
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود

لیست قیمت رمزارزها به زودی راه اندازی می شود