سبقت شرکت خودروسازی بیوایدی از فورد و هوندا

برترین تولیدکننده خودروی الکتریکی چین شاید شرکت خودروسازی بیوایدی باشد که قرار است با انتشار اطلاعات فروش خودرو در ماه نوامبر سهم بیشتری از بازار را نشان دهد و در مسیر فراتر از هدف سالانه خود قرار گیرد و بنوعی از فورد و هوندا در فروش جهانی پیشی بگیرد.
شرکت خودروسازی بیوایدی در سال جاری بشدت در حال توسعه بوده است و از این رو می توان گفت که ظرفیت رو به رشدی داشته است و از سوی دیگر نیز استخدام گستردهای را برای درآمد توربوشارژ انجام داده است، که در سه ماهه سوم از تسلا پیشی گرفت.
براین اساس می توان اینطور گفت که در حال حاضر بیوایدی با کمک فروش قوی در چین که طی ماههای اخیر ادامه یافت، در مسیر رسیدن به هدف فروش سالانه چهار میلیون دستگاه خودرو قرار گرفته است که بیشتر از فروش جهانی هوندا ژاپن و فورد در سال ۲۰۲۴ است.
در واقع غول خودروهای الکتریکی چینی ۳.۸ میلیون دستگاه خودرو در ۱۱ ماه اول امسال تحویل داده است که ۵۰۶ هزار و ۸۰۴ دستگاه در ماه نوامبر فروخته شده است.
اما فروش قوی آن، متاثر از مدلهای رقابتی با جدیدترین فناوری پلاگین هیبریدی است، که حاکی از آن است که این شرکت با انتشار دادههای فروش خودرو در ماه نوامبر در سراسر صنعت، سهم بیشتری از بازار را به این شرکت اضافه کرده است.
طبق دادههای خردهفروشی انجمن خودروهای مسافری چین، سهم این خودروساز تا اکتبر، از بازار خودروی چین که بیش از ۹۰ درصد از کل فروش آن را تشکیل میدهد، به ۱۶.۲ درصد رسید که نسبت به ۱۲.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ افزایش پیدا کرد.
براین اساس در صورتی که شتاب فروش ادامه پیدا کند، بیوایدی میتواند بیش از ۶ میلیون دستگاه را در ۱۲ ماه آینده بفروشد که آن را با گروههای خودروساز پیشرو جهان مانند جنرال موتورز و استلانتیس برابری میکند.
اما بد نیست بدانید که تحلیلگران در یادداشت اخیر پس از جلسه با مدیریت خودروساز اعلام کردند که این شرکت چینی قصد دارد در سال ۲۰۲۵ پنج تا ۶ میلیون خودرو تحویل دهد.
یکی از مدیران اجرایی نیز در ماه نوامبر اعلام کرده است که این خودروساز در ماه اگوست تا اکتبر، نزدیک به ۲۰۰ هزار دستگاه به ظرفیت تولید اضافه کرد و ۲۰۰ هزار کارگر را برای خودروسازی و ساخت قطعات استخدام کرد.
تعداد کل کارکنان بیوایدی تا سپتامبر نزدیک به یک میلیون نفر بود که در پایان سال ۲۰۲۳ حدود ۷۰۳ هزار و ۵۰۰ نفر بود.
اما طبق آنچه رویترز گزارش داده است، جنرال موتورز در جدیدترین نشانه از تشدید مشکلات خودروسازان خارجی در چین، هفته گذشته گفت که به دلیل بازسازی و کاهش ارزش سرمایه گذاری مشترک خود که متحمل ضرر و کاهش فروش شده است، بیش از ۵ میلیارد دلار هزینه برای عملیات خود در چین نیاز دارد.