بازار ارز دیجیتال در حال اصلاح است

بازار ارز دیجیتال در حال استراحت است و پس از کمی اصلاح میتواند مجدد از روی حمایت های معتبر پامپ بشود.

ارزهای دیجیتال همان پول‌های دیجیتالی هستند که غیر متمرکز بوده و با استفاده از بلاکچین عملیات پرداخت و کارهای روزمره بشر را آسان‌تر میکنند. پردازش و انتقال سریع اطلاعات، عملیات پرداخت با کارمزد کمتر، خدمات غیر متمرکز بانکداری، سرگرمی و سرمایه گذاری از مهم‌ترین کاربردهای بازار ارز دیجیتال است. این بازار مدام در حال تغییر بوده و نیاز به تحلیل‌های زود هنگام دارد تا بتوان به اتفاقات و اخبار جدید آن پی برد. برای تحلیل روند پیش روی بازار علاوه علم تکنیکال میتوان از پارامترهای فاندامنتالی مثل شاخص‌های معاملات آتی معلق، ترس و طمع، دلار، دامیننس‌ها، سنتیمنت و برخی اخبار قوی داخل بازار نیز استفاده کرد. در ادامه به گزارش و تحلیل بازار ارز دیجیتال میپردازیم.

تحرکات نقدینگی بازار
بخش معاملات اسپات بازار ارزهای دیجیتال با حجم بازار ۱ هزار و ۹۹۰ میلیارد دلار و حجم معاملات ۲۴ ساعته ۵۰ میلیارد دلار هفته گذشته را به پایان رساند. در روز جمعه، حجم معاملات قراردادهای آتی فیوچرز به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار و حجم معاملات قراردادهای آتی پرپچوال به ۱۱۰ میلیارد دلار رسید که ۹۴ میلیون دلار از سرمایه معامله گران بازار لیکویید شده و از دست رفت!
در آغاز هفته‌ای که گذشت، مبلغ ۲۰۰ میلیارد دلار پول جدید وارد بازار شد که ۱۱۰ میلیارد دلار آن وارد بازار آلت کوین‌ها شد و مابقی صرف خرید بیت کوین گردید. در آخرین روز معاملاتی نیز، حجم بازار ارز دیجیتال با رشد ۳ درصدی و ورود ۶۰ میلیارد دلار پول مواجه شده است که ۳۰ میلیارد دلار آن مربوط به بازار آلت کوین‌ها میشود. شش پروتکل ایگِن لایِر، کرو فایننس، بلَست، پنکِیک سواپ، مِرلینزسِل و پِندِل به ترتیب ۱۴، ۱۲، ۱۱ و ۹، ۳۱ و ۱۸ درصد و سه شبکه استارک نِت، هدرا، سلو، زد کی سینک و نیر پروتکل نیز به ترتیب ۱۸۳، ۲۳، ۱۲، ۱۲ و ۱۰ درصد افزایش نقدینگی قفل شده را تجربه کرده‌اند که تاپ گینر هفتگی به حساب می‌آیند.

تحرکات دامیننس
با توجه به تحلیل هفته‌های گذشته، میزان تسلط بیت کوین به حجم کل بازار از کف ۵۱ درصدی تا ۵۴٫۵ درصد رشد کرد و سپس با کاهش ۳٫۵ درصدی مواجه شد و اکنون حمایت ۵۳ درصد را از دست داده و آماده ریزش بیشتر است. میزان تسلط اتریوم نیز از کف ۱۷ درصدی تا مقاومت ۱۹ درصد رشد را تجربه کرد و اکنون درگیر این مقاومت است. در نهایت، تتر ورود پول ۲۰۰ میلیون دلاری را تجربه کرده که میزان تسلط آن با کاهش ۳ درصدی به ۵ درصد رسیده است. حمایت دامیننس بیت کوین ۵۱ درصد، مقاومت دامیننس اتریوم ۱۹ درصد و حمایت نهایی دامیننس تتر محدوده ۵ درصد میباشد. نواحی مشخص شده مهم را در تحلیل و بررسی بازار مد نظر قرار بدهید؛ زیرا دیتای دامیننس در تحلیل روند حرکتی قیمت و نقدینگی ارزها کاربرد زیادی دارد.

بیشترین افزایش قیمت هفتگی
بیشترین افزایش قیمت در ارزهای جاسمی، آجیکس، ورلد کوین، یونی سواپ، فایل کوین، فچ و رندر به ترتیب با ۱۴۴، ۶۷، ۶۴، ۳۹، ۳۸، ۳۳ و ۳۱ درصد رشد به ثبت رسید.

بیشترین کاهش قیمت هفتگی
بیشترین کاهش قیمت در ارزهای استارک نت، دیمِنژن، سی، اینجکتیو، رانین و هلیوم به ترتیب با ۱۸، ۱۵، ۱۳، ۱۲، ۱۱ و ۱۰ درصد افت به ثبت رسید.

پر بازدیدهای این هفته
ارزهای وِرج، آیکون و مجیک اِسکوآر به ترتیب با قیمت ۰٫۰۰۴، ۰٫۲۶ و ۰٫۵۲ پر بازدید ترین‌های بازار در هفته گذشته بودند.

تاپ گینر یکماهه
ارزهای دیجیتال ورلد کوین ۲۷۷، جاسمی کوین ۲۰۳، آجیکس ۱۸۸، گراف ۸۷، فلار ۸۵ و بیم ۸۴ درصد رشد را در ۳۰ روز اخیر به همراه داشتند.

شاخص ترس و طمع
شاخص ترس و طمع بازار در محدوده ۷۱ قرار دارد که این طمع نسبت به هفته‌های گذشته کمی افزایشی بوده و بنظر می‌آید هیجانات مثبت دوباره بازگشته است.

تحلیل تکنیکال کوتاه مدت بیت کوین
قیمت از ۳۸ هزار و ۵۰۰ دلار تا ۵۲ هزار دلار با افزایش ۳۵ درصد روبرو شد و در حال حاضر با رنج منفی در حال معامله است. احتمال اصلاح تا محدوده ۴۷٫۵ هزار دلار وجود دارد. در صورتی که قیمت بر روی حمایت اعلامی بایستد و واکنش مثبت داشته باشد میتوان انتظار رشد مجدد قیمت بیت کوین را داشت. حمایت معتبر کوتاه مدت ارز ۳۸٫۵ هزار دلار میباشد که نباید از دست برود.

نام :*
پست الکترونیک :
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود

لیست قیمت رمزارزها به زودی راه اندازی می شود