شروط و زمان چهاردهمین جلسه حراج سکه طلا/ حداکثر حجم خرید سکه چقدر است؟
چهاردهمین جلسه حراج سکه طلا در روز دوشنبه ۱۱ تیرماه ماه ۱۴۰۳، برگزار میشود.
چهاردهمین جلسه حراج سکه طلا در روز دوشنبه مورخ 11 تیرماه ماه 1403، از طریق سامانه معاملات مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار می شود.
دارایی موضوع چهاردهمین حراج، تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال 1386 بانک مرکزی و بدون بسته بندی است.
گفتنی است، تاکنون و در مجموع 13 حراج برگزار شده جمعا 224 هزار و 759 قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان حراج تخصیص داده شده است.
سهم ربع سکه از این حجم تخصیص 133 هزار و 595 قطعه، نیم سکه 25 هزار و 966 قطعه و تمام سکه 65 هزار و 198 قطعه است.
حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعا 5 قطعه سکه است. به نحوی که میتوان 5 قطعه ربع سکه یا 5 قطعه نیم سکه یا 5 قطعه تمام سکه، و یا ترکیبی از هر سه شامل تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه باشد که جمع هر سه باهم نباید بیش از 5 قطعه باشد.
براین اساس متقاضیان به این موضوع توجه داشته باشند که در هر سفارش خود از انواع سکه، صرفاً میتوانند یک سفارش فعال داشته باشند؛ به این معنی که متقاضیان برای ثبت سفارش خرید هر نوع قطعه سکه، فقط یکبار می توانند تعیین قیمت و تعیین تعداد سکه را انجام دهید.
گفتنی است، شروع جلسه حراج راس ساعت 12 است و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت 12 الی 15 خواهد بود. بازه نظارت و تخصیص نیز از ساعت 15 تا 17 همان روز است و ساعت 17 نیز نتایج حراج اعلام می شود.
شیوه برگزاری حراج نیز از طریق ثبت سفارش و تخصیص بر مبنای اولویت قیمت-زمان انجام میشود.
واریز وجه معاملات نیز از طریق کارتهای هدیه، بن کارت، کارت اعتباری مرابحه و کارتهای بانکی فاقد شماره شبا ممنوع است و مسئولیت عدم استرداد وجه بر عهده شخص متقاضی است و فرآیند استرداد وجه کیف پول، برای واریز از حسابهای بانک ملی ایران در همان روز درخواست انجام میپذیرد و برای سایر بانکها ظرف مدت 48 ساعت انجام میشود.
متقاضیان بمنظور دریافت سکه، به جدول زمانی تحویل سکه توجه داشته باشند. شروع زمان تحویل بدون هزینه انبارداری سکه طلا از 20 تیرماه آغاز و تا 30 تیرماه ادامه خواهد داشت؛ طی این دوره فقط هزینه تحویل از سوی شعب بانک عامل دریافت می شود. هزینه تحویل 30 هزار تومان به ازای هر سکه برای کل دوره خواهد بود.
اشخاصی که طی بازه زمانی 31 تیرماه تا 7 مردادماه برای دریافت سکه اقدام کنند، علاوه بر هزینه تحویل، باید هزینه انبارداری نیز پرداخت کنند. هزینه انبارداری سکه طلا 50 هزار تومان در هر روز به ازای هر سکه خواهد بود و به شعبه بانک عامل پرداخت می شود؛ این هزینه شامل روزهای تعطیل نیز خواهد بود.
در صورتی که اشخاص در بازه زمانی تحویل سکه اقدام به دریافت سکه نکنند، معامله فسخ و پس از اعلام بانک عامل وجه معامله پس از کسر کارمزد خرید و سایر هزینه های عملیاتی به کیف پول خریدار عودت داده می شود؛ در صورت انفساخ معامله به دلیل عدم مراجعه خریدار به شعبه انتخاب شده در سامانه جهت دریافت سکه طلا در مهلت مقرر، خریدار به مدت 180 روز از ثبت هرگونه سفارش خرید در سامانه منع می شود.
متقاضیان شرکت در حراج های سکه طلای سامانه معاملات مرکز مبادله ایران، می توانند طی 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز، از طریق سامانه معاملات این مرکز اقدام به ثبت نام و احراز هویت کنند.