میانگین هزینه ایجاد شغل در کشور چقدر است؟
معاون اشتغال وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی از جذب ۴۱ هزار نفر از طریق سامانه جستوجوی شغل خبر داد و گفت: میانگین هزینه ایجاد شغل در کشور بین ۲۵۰ میلیون تا ۳۵۰ میلیون تومان است.
محمود کریمی بیرانوند، معاون اشتغال وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در گفتگویی به راهاندازی سامانه جستوجوی شغل اشاره و تصریح کرد: این سامانه با هدف نظارت بر عملکرد کاریابیها، ایجاد شفافیت در بازار کار، عدم مراجعه حضوری، کم کردن هزینه جست و جوی شغل و تسریع در نقل و انتقال نیروی کار ایجاد شده و بستری برای ارتباط بین کارفرما و کارجو محسوب می شود.
وی در ادامه به آخرین جزئیات ثبت درخواست شغلی و به کارگماری در سامانه جست و جوی شغل اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از ۱۸۱ هزار نیروی کار به این سامانه مراجعه کرده و ۳۵ هزار کارفرما درخواست تامین نیروی کار را خود را در سامانه به ثبت رساندند.
کریمی بیرانوند در این راستا تصریح کرد: براین اساس تاکنون ۱۷۷ هزار فرصت شغلی نیز توسط کارفرمایان و کاریابیها در سامانه ثبت شده و ۱۵۰ هزار نفر به کار معرفی شدند که در مرحله چانه زنی و مذاکره برای شغل هستند.
معاون اشتغال وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی همچنین از به کارگماری بیش از ۴۱ هزار نفر از طریق سامانه جست و جوی شغل خبر داد و اظهار کرد: هم اکنون حدود ۱۰۰۰ کاریابی در سراسر کشور به این سامانه متصل هستند و همه کاریابیهای مجازی و فیزیکی و برخط میتوانند از سامانه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه میانگین هزینه ایجاد شغل در کشور بین ۲۵۰ میلیون تا ۳۵۰ میلیون تومان است، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲ سهم بخشهای عمده اقتصادی از اشتغال ایجادی در حوزه خدمات ۵۴.۹ درصد، صنعت ۳۴.۹ درصد و کشاورزی ۵.۶ درصد است.