سرکوب قیمتها انگیزه تولید را از بین میبرد
وزیر صمت با تاکید بر اینکه بی انضباطی در بازار باید کنترل شود، گفت که برای مدیریت نرخ ها مجبور به سرکوب قیمتها می شویم که این روند موجب افزایش تورم می شود و انگیزه تولید را از بین می برد.
عباس علیآبادی امروز (چهارشنبه) در رویداد تجهیز و یکپارچهسازی واحدهای نظارت و بازرسی اتاق اصناف ایران با اشاره به نامگذاری سالهای اخیر توسط رهبر معظم انقلاب به موضوعات اقتصادی و تولیدی، اظهار داشت: هدف اقدامات مختلف در کشور ایجاد آرامش در جامعه است و هیچکس نمیتواند به اندازه اصناف موثر باشد.
وی گفت: رونق تولید با توسعه بازار و افزایش فعالیت اصناف اتفاق میافتد و به همین دلیل واحدهای صنفی مهمترین نقش را در اقتصاد کشور بر عهده دارند.
علیآبادی با تاکید بر اینکه نظارت بر عملکرد موجب کمک به تولید میشود، تصریحکرد: بیش از سه میلیون واحد صنفی با ۲ هزار و ۸۰۰ رسته شغلی در کشور وجود دارد، همچنین ۴۰۰ اتاق اصناف، هفت هزار اتحادیه صنفی و هشت میلیون شغل صنفی خانواده اصناف را به ۳۰ میلیون از جمعیت کشور میرساند.
وی با بیان اینکه اصناف شامل همه کشور میشوند، خاطرنشانکرد: این بخش در تولید و ایجاد شغل نقش ویژهای ایفا میکند و از جمله پر تاثیرترین و مهمترین مشاغل محسوب میشود.
وزیر صمت با بیان اینکه تولید شامل سه بخش میشود، گفت: نوآوری، اجرا و بازار از مهمترین شاخههای تولید در کشور هستند و بر همین اساس تاکید میشود که رونق تولید از بازار نشات میگیرد.
وی افزود: ۱۷ درصد تولید ناخالص داخلی کشور متعلق به اصناف است و گستره جغرافیایی وسیعی را در بر میگیرند.
علی آبادی اظهار داشت: تشکیل واحدهای بازرسی برای بررسی عملکرد واحد صنفی لازم است اما نیاز به تبیین دارد تا اشتباه برداشت نشود، زیرا عدهای به دنبال تخریب اصناف هستند، در حالی که باید از این شعل شریف صیانت شود.
وی با بیان اینکه سامانهها در اختیار مردم است که باید از درگاهها یا برنامههای کاربردی برای گزارش دهی استفاده کنند، تاکید کرد: سیستمهای اتوماتیک راه اندازی میشوند و نباید مشکلات از چشم سیستم پنهان بماند و حتی
با این روند میتوان در محل وقوع تخلف تصمیمگیری شود تا در این شرایط بازرسان آرامش را در جامعه به وجود آورند.