پیشبینی خوشایند برای بیت کوین بازها
حتی با اصلاح قیمت تا ۲۹ هزار دلار، چندین شاخص قیمت بیتکوین نشان میدهد که معاملهگران روی یک بازگشت سریع برای این رمز ارز شرطبندی میکنند.
روزمرگی اقتصاد_ در ۲۴ ژوئیه، بیتکوین یک سقوط ناگهانی را تجربه کرد و به ۲۹۰۰۰ دلار رسید.
در میان سقوط و عدم اطمینان بازار بیت کوین، سه شاخص اصلی معاملات همچنان چشمانداز صعودی را نشان میدهند و حکایت از این دارد که معاملهگران حرفهای از طریق استفاده از مارجین و مشتقات، طول اهرم خود را کاهش ندادهاند.
شرکت تجزیه و تحلیل Glassnode گزارش داد که جریان ورودی نهنگها به صرافیها افزایش یافته است و به بالاترین سطح خود در طی سه سال گذشته با ۴۱ درصد از کل ورودی BTC رسیده است. این فروش اجباری از سوی نهنگها، سرمایهگذاران را نگران کرد، به خصوص در غیاب هرگونه رویداد منفی مهمی که بر بیتکوین در ماه گذشته تأثیر بگذارد.
نکته قابل توجه، نگرانی عمده ناشی از پروندههای دادگاهی جاری توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده علیه صرافیهای پیشرو Binance و Coinbase است. با این حال، هیچ پیشرفت عمدهای در این موارد وجود نداشته است و مانند هر پرونده قضایی پیچیده دیگری احتمالاً سالها طول میکشد تا حل و فصل شود.
همچنین سقوط قیمت بیتکوین ممکن است به بازگشت دلار آمریکا مرتبط باشد.
با وجود نوسانات تاریخی، سقوط بیتکوین پس از ۳۳ روز معاملات متوالی در محدوده روزانه ۵.۷ درصد بارزتر شد. این حرکت با توجه به رشد ۰.۴ درصدی S&P ۵۰۰، افزایش ۲.۴ درصدی نفت خام و افزایش ۲.۲ درصدی شاخص بورس MSCI چین قابل توجهتر است.
با این حال، در نظر گرفتن این نکته ضروری است که بزرگترین دارایی ذخیره جهانی جهان، طلا، در ۲۴ جولای افت ۰.۵ درصدی را تجربه کرد. علاوه بر این، شاخص دلار آمریکا (DXY) روند دو ماهه کاهش ارزش خود را در برابر ارزهای فیات رقیب معکوس کرد و از ۹۱.۷ تا ۹۱.۷ به ۲۱ ژوئیه رسید.
شاخص دلار امریکا (DXY)، قدرت دلار آمریکا را در برابر سبدی از ارزهای خارجی از جمله پوند انگلیس، یورو، ین ژاپن، فرانک سوئیس و غیره میسنجد. اگر سرمایهگذاران بر این باورند که فدرال رزرو یک فرود نرم را با موفقیت مدیریت میکند، منطقی است که قرار گرفتن در معرض طلا و بیتکوین را کاهش داده و موقعیت خود را در بازار سهام افزایش دهد. احتمال کاهش رکود میتواند تأثیر مثبتی بر درآمد شرکتها داشته باشد.
عقبنشینی دلار از سقف دوهفتهای
دلار آمریکا روز سهشنبه کاهش یافت، اما در نزدیکی بالاترین رقم دو هفته اخیر باقی ماند زیرا معاملهگران منتظر افزایش گسترده نرخ بهره از سوی فدرال رزرو هستند.
در ساعت ۰۲:۵۵ به وقت شرقی (۰۶:۵۵ به وقت گرینویچ)، شاخص دلار که ارزش دلار را در برابر سبدی از شش ارز دیگر دنبال میکند، پس از اینکه برای اولینبار از ۱۱ جولای تا کنون به ۱۰۱.۶۵ رسید، با ۰.۱ درصد کاهش در ۱۰۰.۹۶۰ معامله شد.
فدرال رزرو ایالات متحده نشست دو روزه تعیین سیاست خود را در اواخر این جلسه تکمیل میکند و انتظار میرود به طور گستردهای مجوز افزایش یک چهارم امتیازی را صادر کند، چیزی که یازدهمین افزایش در ادامه ۱۲ جلسه سیاستگذاری گذشته آن خواهد بود.
با این حال، عدم اطمینان در مورد اینکه آیا بانک مرکزی به دنبال افزایش مجدد نرخ بهره در اواخر سال خواهد بود یا اینکه این افزایش نشاندهنده پایان چرخه انقباض تهاجمی آن است وجود دارد.
بنابراین، نظرات جروم پاول پس از این تصمیم برای یافتن سرنخهایی از تفکر سیاستگذاران به دقت مورد مطالعه قرار خواهد گرفت.
تحلیلگران گلدمن ساکس انتظار دارند که افزایش در اواخر روز چهارشنبه «آخرین» چرخه انقباض آن باشد، اما فدرال رزرو در نهایت تصمیم خواهد گرفت «بیش از قیمتگذاری بازار، جنگطلبانه باقی بماند».