افزایش مبادلادت ایران و ترکمنستان به ۱۶ میلیون تن در سال

سرپرست امور بین‌الملل وزارت راه با تاکید بر اینکه ایران از نظر اتصال ریلی توانمندی بالایی دارد، از پیش‌بینی افزایش مبادلات ایران و ترکمنستان به ۱۶ میلیون تن خبر داد.

امین ترفع، سرپرست امور بین‌الملل وزارت راه در اظهاراتی با تاکید بر ضرورت تقویت حمل‌ونقل ترکیبی ایران با کشورهای آسیای مرکزی اظهار کرد:‌ بسیاری از این کشورها، به‌ویژه آنهایی که قبلاً بخشی از شوروی بودند، حمل‌ونقل ریلی را به‌عنوان پایه اصلی انتخاب کرده‌اند.

وی در این راستا افزود: از این رو ایران از نظر اتصال ریلی توانمندی بالایی دارد و روزانه 400 واگن در مرز سرخس قابل جابه‌جایی است.

ترفع تصریح کرد: در حال حاضر، 90 درصد حمل‌ونقل داخلی ایران جاده‌ای است و با توجه به این موضوع باید برای بهبود این وضعیت، به حمل‌ونقل ترکیبی توجه بیشتری شود.

وی ضمن تاکید بر لزوم ایجاد مراکز لجستیک مرزی و تبادل الکترونیکی اسناد برای تسهیل فرآیند جابه‌جایی کالا به پیوستن ایران به سیستم بارنامه الکترونیکی"CIM/SMGS"و استانداردسازی اسناد برای تسهیل حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای اشاره کرد و گفت: اجرای سیستم TIR و TIR الکترونیک برای تسهیل حمل‌ونقل جاده‌ای با توجه به نیاز به تسهیل صدور مجوز برای شرکت‌های حمل‌ونقل چندوجهی لازم و ضروری است.

سرپرست امور بین‌الملل وزارت راه اظهار کرد: تحقق این پیش‌زمینه‌ها می‌تواند به دستیابی به اهداف تعیین شده در خصوص جابه‌جایی کالا بین ایران و آسیای مرکزی کمک کند.

وی ادامه داد: براین اساس و در صورت تحقق برنامه‌های موجود طی 3 سال آینده میزان جابه‌جایی بار از طریق حمل‌ونقل ترکیبی بین ایران و ترکمنستان به 2.5 میلیون تن در سال خواهد رسید.

سرپرست امور بین‌الملل وزارت راه گفت: در کنار آن 500 هزار تن کالا از طریق حمل‌ونقل دریایی، 6 میلیون تن از طریق حمل‌ونقل ریلی و 7 میلیون تن از طریق حمل‌ونقل جاده‌ای بین 2 کشور جابه‌جا خواهد شد.

نام :*
پست الکترونیک :
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود

لیست قیمت رمزارزها به زودی راه اندازی می شود