دلارمون (Dollar Moon) از چه زمانی پا به دنیای ارزهای دیجیتال گذاشت؟
دلارمون (Dollar Moon) در واقع از جمله ارزهای دیجیتال ضدتورمی محسوب می شود که از تاریخ ۹دسامبر۲۰۲۲ راهاندازی شد و براساس اخباری که درباره آن منتشر شده است هدف اصلی این پروژه ایجاد تحول در ارائه فرصتهایی برای کسب درآمد از سرمایهگذاریهای بلندمدت یا «درآمد منفعل» در صنعت ارزهای دیجیتال بوده است.
نام Dollar Moon ترکیبی است از «دلار آمریکا»، به معنا و نماد ثروت و قدرت در صنعت ارزهای فیات و «ماه»، به معنای ثروت و رسیدن به اوجهای قیمتی در دنیای کریپتو!
بنیانگذاران دلارمون (Dollar Moon)
وبسایت دلارمون (Dollar Moon) درباره این ارز دیجیتال اینطور نوشته است که؛ تا افرادی که آرزوی «نهنگ بیت کوین بودن» به دلشان مانده، توجهشان بهسوی پروژهای جلب شود که سه ماه بیشتر از عمرش نمیگذرد.
توجه داشته باشید که؛ متاسفانه درباره بنیانگذاران دلارمون (Dollar Moon)و مهارتها و تواناییهای آنان چیزی جز برخی اطلاعات کلی دردسترس نیست.
توکن دلارمون (Dollar Moon)
توکن دلارمون از نوع BEP-20 است و بر روی زنجیره بایننس اسمارت چین (BSC) توسعه داده شد است.
دلارمون (Dollar Moon) در واقع نخستین ارز دیجیتالی محسوب می شود که از سامانهای موسوم به سامانه ارزشمحور (Value-Leading System) استفاده میکند و برنامه توکنسوزی منحصربهفردی دارد که این امر سبب میشود ارز دیجیتال دلارمون (Dollar Moon) در بلندمدت ارزشی پایدار به خود ببیند.
اما دلیل سرمایه گذاری در Dollar Moon چیست؟
براساس پیشنهادات افرادی که در این حوزه فعال هستند و دلارمون (Dollar Moon) را می شناسند، باید اینطور بگوییم در صورتی که بهدنبال درآمد منفعل هستید و دوست دارید از توکنهایی که دستنخورده نگه میدارید، درآمد کسب کنید، توکن دلارمون انتخاب مناسبی است.
در واقع با هر تراکنش خرید یا فروش، ۲درصد از کارمزدها بهصورت بایننسکوین به کیف پول دارندگان واریز میشود.
دلیل متفاوتبودن دلارمون (Dollar Moon)
دلارمون (Dollar Moon) پروژهای کاملاً نو پا محسوب می شود و بطور خلاصه می توان گفت دلارمون (Dollar Moon) سه ویژگی عملکردی مهم دارد که آن را از سایر پروژهها متمایز میکند و این ویژگی ها عبارتند از:
- سیستم ارزشمحور
- فرایند توکنسوزی
- ایجاد درآمد منفعل برای سرمایهگذاران
کسب درآمد منفعل از دلارمون (Dollar Moon) به چه معناست؟
همانطور که می دانید و یا آن را تجربه کرده اید اکثر افرادی که وارد حوزه ارزهای دیجیتال میشوند، بهدنبال کسب درآمد هستند که این امر کاملاً منطقی است و با توجه به این موضوع و نوسانهای زیاد ارزهای دیجیتال، مفهوم درآمد منفعل، یعنی درآمدی که سرمایهگذاران از نگهداشتن یا بهاصطلاح هودلکردن توکنهایشان بهدست آورند، میتواند بسیار جذاب باشد.
توجه داشته باشید که برای این کار، دلارمون (Dollar Moon) به افرادی که توکنهای خود را طولانیمدت در کیف پول خود نگه دارند و نفروشند، بهطورمنظم پاداشهایی در قالب بایننس کوین (BNB) پرداخت می کند و این پاداشها سرمایهگذاران را تشویق میکند تا برای دریافت پاداش هرچه بیشتر، توکنهای خود را بیشتر نگه دارند. با این روش، دلارمون مشکل فشار فروش از ناحیه اولین پذیرندگان توکن را حل میکند.
بیشتر بخوانید:
- کومودو (Komodo)؛ ارز دیجیتال مبتنی بر شبکه بلاک چین
- مزایا و معایب بلاک چین فلو (FLOW)
- پالیگان(Polygon) چطور پالیگان(Polygon) شد؟!
- نحوه کار با هشفلو (Hashflow) به چه صورت است؟
- اصول آپتوس (APTOS) بر چه مبنایی است؟+ معرفی رقبای آن
- نگاهی به ارز دیجیتال زیکش (Zcash) و اهداف ساخت آن
- کاربرد و ویژگیهای ارز دیجیتال نئو
- بنیانگذاران ایپ کوین (ApeCoin) را بشناسید!
- شبکه تن (TON)؛ یک بلاک چین منحصربهفرد مختص تلگرام
- بررسی ویژگیهای ارز جی ام ایکس (GMX)
- نگاهی به ارز دیجیتال Smooth Love Potion (SLP)
- ارز دیجیتال چه تفاوت و شباهتی با ارز فیات دارد؟
- از آلت کوینها و دلیل پیدایش آن ها چه میدانید؟+ معرفی آلتکوینهای برتر بازار
- نحوه عملکرد بیمه ارزهای دیجیتال به چه صورت است؟
- نگاهی به نقشه راه اوگی اینو (Oggy Inu)
- WorldCoin و تاریخچه آن
- معرفی رمزارز ووجک (Wojak) و تاریخچه آن
- چه کسی در پشت پرده خلق بیت کوین قرار دارد؟
- صرافی بایننس کجاست و چه مزایایی دارد؟
انتهای پیام/